Hoe Om Geld In 'n Rekening Te Deponeer

INHOUDSOPGAWE:

Hoe Om Geld In 'n Rekening Te Deponeer
Hoe Om Geld In 'n Rekening Te Deponeer

Video: Hoe Om Geld In 'n Rekening Te Deponeer

Video: Hoe Om Geld In 'n Rekening Te Deponeer
Video: Geld storten bij het ING-kantoor | ING 2024, April
Anonim

Ons spandeer elke dag geld aan telefoonoproepe, aanlynwinkels, internetdienste en doen aankope in winkels met bankkaarte. Al hierdie plesiere vereis dat u geld gereeld op ons virtuele rekeninge stort, of dit nou bank-, telefoon- of internetrekeninge is.

Ons spandeer elke dag geld met bankkaarte
Ons spandeer elke dag geld met bankkaarte

Dit is nodig

  • Kontant
  • Rekening nommer
  • Bankkaart
  • Identiteitsdokument

Instruksies

Stap 1

Stort geld op 'n rekening deur middel van verskillende uitbetalingsaansluitings, wat baie in ons moderne wêreld gebruik word. In die terminale moet u die vereiste diens kies waarvan u die rekening wil aanvul. Dit kan byvoorbeeld 'n selfoonrekening, 'n internetverskafferrekening, 'n rekening van sosiale netwerke, 'n rekening van ander betaalstelsels soos Yandex. Money of WebMoney, 'n bankrekening, en nog baie meer wees. Nadat u die diens gekies het, moet u die rekeningnommer invoer en die geld, een rekening op 'n slag, in die bankbiljetontvanger gooi. Bevestig dan dat u geld op die rekening deponeer en maak seker dat u die betaling bevestig. Die tjek moet gehou word totdat die geld op die rekening gekrediteer word.

Stap 2

U kan ook geld op u bankkaartrekening deponeer. Dit kan gedoen word met 'n kitsbank met 'n inbetaalfunksie of deur die kassa van enige bank en Russiese pos. Om geld op 'n rekening te deponeer, benodig u 'n bankkaart, die rekeningnommer waarop u geld wil deponeer, 'n dokument wat u identiteit bevestig en natuurlik kontant. Op dieselfde manier kan u geld op 'n selfoonrekening en stelsels deponeer om dienste op die internet te betaal.

Stap 3

Nog 'n manier is om geld op die rekening te deponeer met behulp van internetbeurte soos WebMoney of Yandex. Money. Om dit te doen, moet u spesiale sagteware op u rekenaar en die wêreldwye internet installeer. U kan geld deponeer op 'n selfoonrekening, bankkaart, bankrekening, ens.

Aanbeveel: